Menu

Online Bingo bonus

Net zoals bij de meeste online casino's kan je bij de meeste online Bingo platforms rekenen op een bonus. Je komt vaak twee verschillende tegen, al dan niet gecombineerd. In de eerste plaats is er de "no deposit bonus". Dit betekend dat je een bescheiden bedrag zal ontvangen als bedankje voor het aanmaken van een spelersrekening. Het bedrag varieert vaak tussen de 5 en 10 euro en het is altijd bonusgeld. Als tweede is er de stortingsbonus en deze bedraagt vaak 100% bovenop je storting. Besluit je bijvoorbeeld om voor 25 euro speelgeld te kopen, dan zal je dankzij de stortingsbonus 25 euro extra in je bonusgeld balans ontvangen. Dit soort acties lijken geweldig te zijn, maar zijn ze dat ook daadwerkelijk? Op deze pagina gaan we hier dieper op in.

UPDATE: JogoBingo is al een behoorlijke tijd offline. Het startte met verwijderen van de echt geld modus, waardoor alleen gratis spelen mogelijk was. Helaas hebben zij zonder uitleg (tijdelijk) besloten om helemaal offline te gaan. Helaas zijn er momenteel ook niet echt goede alternatieven voor Nederlandse spelers. Waarschijnlijk komen deze pas als de online kansspelen markt gereguleerd is (vanaf halverwege 2020). Onze uitgaande bingo links verwijzen nu tijdelijk door naar een "coole kansspelen website".

Jogo Bingo

Jogo Bingo

Bij Jogo Bingo hoef je geen 100% stortingsbonussen te verwachten. Wel kan je af en toe rekenen op een aanbieding van 10% extra bovenop je storting, waarbij het bescheiden percentage gewoon in je echt geld balans wordt bijgeschreven. Je hebt dus niet te maken met inzetvereisten voor de ontvangen 10% extra. Verder is Jogo Bingo vooral leuk omdat je in de Free Rooms zonder benodigde inzet kan spelen en kans kan maken op bescheiden geld prijzen. Maak gerust vrijblijvend kennis met Jogo Bingo.

Nu spelen!

De bonusvoorwaarden

Indien er sprake is van een bingo bonus (de 100% stortingsbonus of de no deposit bonus), dan heb je altijd te maken met bonusvoorwaarden. Je zal in je account ook altijd 2 verschillende saldo's zien: "geld" en "bonusgeld". Het eerst genoemde saldo is het bedrag wat je hebt gestort en het tweede genoemde het bedrag wat je extra hebt gekregen. Bonusgeld zal je nooit gelijk kunnen laten uitbetalen, je zal namelijk eerst moeten voldoen aan de inzet vereisten. Dit staat ook wel bekend als playthrough en het betekend dat je bonussen een flink aantal keer moet rondspelen. Vaak zal je een percentage zien tussen de 30 en 50 keer. Als voorbeeld: je hebt 25 euro bonusgeld ontvangen en deze moet je 30 keer inzetten om te voldoen aan de inzetvereisten. Het doel is dan om met de 25 euro voor minimaal 750 euro in te zetten. Lukt dit en je hebt nog bonusgeld saldo over, dan wordt dit bijgeschreven in je echt geld balans. Het bedrag van 750 euro lijkt natuurlijk enorm hoog, maar als Bingo liefhebber weet je zelf ook wel dat je vaak winsten zal behalen die je weer kan inzetten. Op die manier kom je wellicht tot het minimale bedrag.

Gelukkig zijn de meeste online Bingo platforms tegenwoordig vrij transparant in de voorwaarden en kan je zelfs het hele proces van de playthrough goed volgen. Wel is het aan te raden om de voorwaarden altijd even goed door te nemen, daarnaast is het handig om te weten welk saldo je eerst zal aanspreken als je een gokje gaat wagen.

Overige Bingo promoties

Naast de genoemde bonussen, kan je regelmatig overige Bingo promoties verwachten. Hierbij is het ook altijd aan te raden om goed de spelregels door te nemen. Je zal er waarschijnlijk vaak achter komen dat de promoties gekoppeld zijn aan stortingen. M.a.w. een promotie is vaak bedoeld om jou als speler nog een keer speelgeld te laten kopen. Hier is niet per definitie iets mis mee, immers het kan je wel degelijk een voordeel opleveren. Maar het is wel handig om je er bewust van te zijn. Zoals beschreven is Jogo Bingo minder uitbundig met z'n bonussen en dat is ook van toepassing bij de promoties. Maar het grote voordeel is dan weer wel dat de bonusvoorwaarden vele malen gunstiger zijn.Tien procent extra is gewoon speelgeld extra en geen bonusgeld. Houdt er wel rekening mee dat je bij Jogo Bingo alleen je behaalde winst vanaf 50 euro kan laten uitbetalen en niet je "inworp".

Gratis online Bingo spelen

linkpartners / disclaimer / contact
SPEEL BEWUST 18+