Menu

Online Bingo strategie

Op zoek naar een online Bingo strategie waarmee je altijd zal winnen? Helaas kunnen wij je deze niet bieden en wel omdat het Bingo spel altijd berust op het toevalskarakter. Je hebt als speler geen enkele invloed op de nummers die zullen vallen. Het enige wat je kan doen is zelf een Bingokaart selecteren. Dit betekend dus dat het enkel en alleen draait om het al dan niet hebben van geluk. Echter dit alles betekend niet dat wij geen tips kunnen benoemen waarmee je de kans op een prijs kan vergroten. De onderstaande tips bieden geen garanties, maar ze zijn zeker de moeite waard om eens door te lezen.

Slingo

Slingo

Helaas kunnen wij je nu nog niet doorverwijzen naar en echt legaal Nederlands online Bingo platform en de tijd dat buitenlandse Bingo websites beschikbaar waren voor Nederlandse spelers is ook voorbij. We hebben wel een leuk alternatief en wel een door de Kansspelautoriteit vergund online casino met Slingo spellen. Slingo is een combinatie tussen slots en Bingo en daardoor misschien nog wel leuker. Het spel heeft veel weg van 75-ball Bingo, maar dan met onder het speelveld een video slot spel met 5 rollen. Het doel: zoveel mogelijk Slingos behalen voor prijzen tot wel 10.000 keer je inzet.

Nu Slingo spelen!

Speel met zoveel mogelijk Bingokaarten

De eerste tip "speel met zoveel mogelijk Bingokaarten" is natuurlijk een erg logische, maar vereist wel wat speelgeld. Ga je voor de maximaal te winnen prijs door een dure Bingokaart te kopen of ga je voor de hoogst haalbare kans om te winnen door met het maximaal aantal goedkopere Bingokaarten te spelen? Wij zouden je willen adviseren om voor de laatste optie te gaan. De te winnen prijzen zijn dan wel lager, maar je zal veel eerder de "hoofdprijs" binnen halen. De behaalde winsten kan je mooi opsparen en af en toe eens gebruiken om te spelen met een hogere inzet.

Kijk naar het aantal tegenstanders

Hoe meer tegenstanders er zijn, des te kleiner wordt de kans dat je zal winnen. In principe is het: hoe meer deelnemers aan een Bingo speelronde, des te hoger wordt de te winnen prijs. Echter de winkans is ook wel erg klein als je met 100 tegenstanders aan het spelen bent met een bescheiden aantal Bingokaarten. Het is dus altijd handig om goed te kijken naar het aantal spelers die aanwezig zijn per room. Kies voor het laagste aantal en je zal zien dat winnen net even wat makkelijker wordt. Ook is het vaak zo dat er bepaalde drukke tijden zijn met veel spelers (begin van de avond vaak). Kies er dan liever voor om 's middags te spelen.

Maak gebruik van de markeer functie

Er zijn online Bingo platforms waarbij je zelf de gevallen nummers kan markeren op de door jou gekochte Bingokaarten. Echter vaak is er een automatische markeer functie aanwezig. Het is altijd aan te raden om hiervan gebruik te maken en vooral als je met meerdere kaarten tegelijk aan het spelen bent. De reden is eenvoudig: je zal zodoende nooit een gevallen nummer missen. Markeer je ze zelf en je hebt veel kaarten in je beeldscherm? De kans dat je er eentje mist is best groot te noemen.

Ken de speelwijze

Het klinkt erg logisch dat het aan te raden is om de speelwijze te leren kennen voordat je met echt geld een gokje gaat wagen. Toch zijn er nog steeds erg veel mensen die de moeite niet nemen en gelijk volop gaan gokken. Dit kan best zonde zijn als je door een te voorkomen fout een prijs misloopt. Er zijn bijvoorbeeld online Bingo websites waarbij je zelf BINGO moet "roepen" door op een button te klikken en dan natuurlijk alleen als je echt Bingo hebt. Ook zien we vaak een bonus spel element, bijvoorbeeld een prijs als je een vooraf bepaald patroon op je kaart krijgt. Niet altijd worden deze prijzen automatisch toegekend. Speel dus altijd eerst in de gratis speelmodus.

Gratis online Bingo spelen

linkpartners / disclaimer / contact
SPEEL BEWUST 18+